<script> <style>

HBF(Holland Blues Festival Grolloo - 13/14/15 Juni 2024  Crossroads Festival Bonn(BRD) Ledffoot - 10/05/2024 - Olst • Bluespeer 17 18 19 MEI '24 • NOT THE ROLLING STONES (UK) - zondag 26 mei 2024 Heino • Jam-Session Heino 21 April/12 Mei 2024 • THE MUDD FOOTE (USA) | zaterdag 14 september Heino • SUGARIFF, funky rockband uit Arnhem | zaterdag 09 november Heino •

The Nick Moss Band

Release op 20 mei, is het The Nick Moss Band's laatste studio album en er zijn twee sappige, schijven met een totaal van 27 tracks dynamiet blues van 's werelds beste blues jam band!
Elke track is voorzien van de prachtige talent dat deze groep de powerhouse dat het maakt! Het titelnummer is voorzien van Moss zich op de mondharmonica, waaruit blijkt dat hij is net zo bekwaam op harp als hij is met de gitaar. Michael Ledbetter bewijst hij met kop en schouders boven zijn tijdgenoten en waarom hij voorstander van andere legendes met zijn krachtige vocalen op tracks als 'Before The Night is Through', en 'Me and I Dig.' 'Before The Night is Through "is voorzien van een gladde lopen piano baslijn door toetsenist Taylor Streiff.


Disc twee biedt meer materiaal ervoor dat je blues honger te stillen! We hebben genoten van 'Catch me ik ben Falling', 'Boom van de schaduw, Serves Me Right (Space Jam), "en" Breathe Easy, "en we zijn er zeker van dat de fans zal ook. Degenen die het geluk om te zien Serves Me Right (Space Jam) levende zal overdonderd door de individuele solo's van drummer Patrick Seals en bassist Nick Fane zijn uitgevoerd.

Gordon Beale is een traktatie aangezien hij voegt zijn sax te sporen "Make Way For Me ',' Dead Man's Hand 'en' Haymarket Hop" op disc één. Jason Ricci, een van de beste harp spelers in het bedrijf, strekt zich uit een beetje aan 'The Woman I Love' ook op disc één. Begin de zomer op het juiste spoor en pick-up van de wortel naar de Fruit, voorbestemd om een klassieker te worden.


Disc One: 14 Tracks - 58 Minute runtime

Disc Two: 13 Tracks - 80 Minute runtime
Blue Bella Records
Releasedatum: 20 mei 2016

Geen opmerkingen: