<script> <style>
HBF(Holland Blues Festival Grolloo - 13/14/15 Juni 2024  Crossroads Festival Bonn(BRD) Ledffoot - 10/05/2024 - Olst • Bluespeer 17 18 19 MEI '24 • NOT THE ROLLING STONES (UK) - zondag 26 mei 2024 Heino • Jam-Session Heino 21 April/12 Mei 2024 • THE MUDD FOOTE (USA) | zaterdag 14 september Heino • SUGARIFF, funky rockband uit Arnhem | zaterdag 09 november Heino •

Wegdromen op singer/songwriter muziek in Het Podium



Zaterdag 8 oktober staan in Het Podium in Hoogeveen een drie tal singer/songwriters geprogrammeerd. Thomas Aram uit Amsterdam zal de avond openen en Bjarke Ramsing uit Denemarken geeft als tweede act de avond een internationale tint. Als afsluiter speelt de Meppeler Timo de Jong zijn gouwe ouwe hitjes evenals de nummers van zijn nieuwe e.p. Meraki.
Naast het muzikale programma van deze avond zullen twee kunstenaars Joren Hans en Pim vd Wardt de zaal uitrusten van schilderijen en illustratief werk.


Thomas Aram kreeg lokale bekendheid in en rond zijn geboorte plaats Meppel na zijn eerste single ‘man in Amsterdam’ waarna hij zelf vanuit Drenthe naar de hoofdstad vertrok. Toch kon hij de provincie niet geheel achter zich laten en in Meppel richtte hij de Thomas Aram Band op waarmee ze de tweede plek behaalden van de Drentse popprijs.

Bjarke Ramsing komt helemaal uit Denemarken om Hoogeveners weg te laten dromen op zijn prachtige liedjes. Hij schrijft teksten als monoloog die hij met zichzelf aan gaat maar waar ook de luisteraar nog wat van op kan steken. De nummers raken de diepe roots van de blues maar pakken ook de country en folk invloeden er gretig bij wanneer het de vibe ten goede komt.

De avond word afgesloten door Timo de Jong uit Meppel . Hij schrijft en speelt liedjes die een beetje over hem gaan, maar eigenlijk op iedereen van toepassing zijn. Maar ook liedjes over autodieven, cowboys en dochters die nog geboren moeten worden. Gelukkig is er altijd wel dat zilveren randje.

Naast dit joviale muzikale aanbod is de ruimte voorzien van kunst van Joren Hans (illustrator en kunstenaar) en Pim vd Wardt (kunstenaar en filmmaker) Deze unieke dou-expo  is er speciaal voor 8 oktober in Het Podium. Wegdromen in geluid én beeld.

De singersongwriter avond met de duo-expo is in Het Podium Hoogeveen op zaterdag 8 oktober vanaf 19.00 en kost 9 euro.

Geen opmerkingen: