<script> <style>

HBF(Holland Blues Festival Grolloo - 13/14/15 Juni 2024  Crossroads Festival Bonn(BRD) Ledffoot - 10/05/2024 - Olst • Bluespeer 17 18 19 MEI '24 • NOT THE ROLLING STONES (UK) - zondag 26 mei 2024 Heino • Jam-Session Heino 21 April/12 Mei 2024 • THE MUDD FOOTE (USA) | zaterdag 14 september Heino • SUGARIFF, funky rockband uit Arnhem | zaterdag 09 november Heino •

The Beatles Revival 11 Maart Mariënheem

The Beatles Story - Dit is een 2 x 40 minuten durend optreden met een pauze om kostuums te kunnen wisselen. De songs worden in chronologische volgorde gespeeld. Voor de pauze de nummers tot 1964 en na de pauze de liedjes van de LP’s : Help, Rubber Soul en Let it be. Voorafgaand aan de nummers krijgt u een korte geschiedenis en belangrijke informatie uit het leven van The Beatles. Deze optredens zijn vooral geschikt voor theaters en culturele aangelegenheden. Voor promotie van deze optredens zijn kleurenposters en folders beschikbaar.
Origineel instrumentarium en stage apparatuur
The Cavern - Liverpool! - Een concert van The Beatles Revival is een volledige kopie van dat van de legendarische Fab Four. Een bewijs hiervoor is de uitnodiging om in de geboorteplaats van The Beatles - Liverpool - te komen spelen in de Cavern Club. Drie concerten werden er gedaan en tevens was er een uur durend interview met de band in het programma "On The Beat" voor Liverpool BBC Merseyside Radio. Dit lukte tot nu toe nog geen enkele niet-Engelse band!

- Solo gitaar - Gretsch Country Classic 6122 gebruikt bij opnames en concerten van The Beatles in de jaren 1962 -1965. Verder de Rickenbacker 360, die George Harrison gebruikte bij studio-opnames van A Hard Day’s Night.

- Slaggitaar - Rickenbacker 325 die John Lennon gebruikt vanaf zijn eerste optreden met The Beatles in de Starclub in Hamburg.

- Basgitaar - De linkshandige Höfner Violin Bass.
- Drums - Ludwig Black Oyster die Ringo Starr gebruikte tijdens zijn hele Beatles carriere.
- Voor gitaarverst
erking wordt de beroemde VOX AC30 gebruikt (compleet met chrome stander) Verder wordt er gespeeld op de VOX T100 basversterker die Paul gebruikte in de sixties.

Beatles outfit

- Kopie van de grijze kostuums in de tijd van From Me To You + Beatle Chelsea Cavern Boots
- Kopie van de zwarte kostuums gebruikt in de jaren 1962 -1964 + Beatle Chelsea Cavern Boots
- Kopie van de grijs met zwarte kostuums van de jaren 1963 -1965 + Beatle Chelsea Cavern Boots
- Kopie van de Shea Stadium Jackets van de jaren 1965 -1966 + Beatle Chelsea Cavern Boots
Waar trad The Beatles Revival tot nu toe op?

Meer INFO: http://www.dekruidentuin.nl/
The band: http://www.thebeatles.cz/koncerty_nl.htm

► Luister naar het geluidfragment I Feel Fine