<script> <style>

HBF(Holland Blues Festival Grolloo - 13/14/15 Juni 2024  Crossroads Festival Bonn(BRD) Ledffoot - 10/05/2024 - Olst • Bluespeer 17 18 19 MEI '24 • NOT THE ROLLING STONES (UK) - zondag 26 mei 2024 Heino • Jam-Session Heino 21 April/12 Mei 2024 • THE MUDD FOOTE (USA) | zaterdag 14 september Heino • SUGARIFF, funky rockband uit Arnhem | zaterdag 09 november Heino •

CD: Tinez Roots Club - Have You Heard 2017

Tinez Roots Club is terug met een fantastisch album en met hun rauwe en energieke cocktail van dampende rhythm ’n blues, groovy soul, jazz licks en wilde rock 'n roll..
Met 2 honkende saxofoons, een heerlijk grommend hammond orgel en wild swingende drums brengen ze het publiek in extase en spelen ze overal het dak eraf.

In de zomer van 2011 brengt Tinez Roots Club zijn 1e officiele album wereldwijd uit. Het is rauw, wild, het swingt de pan uit en ze noemen het... "Almost Nasty".

Martijn ‘Tinez’ van Toor
Tenorsax superheld met een vlijmscherp en hartverwarmend geluid. Bandleider en componist van 100% van TRC’s repertoire. Ook bekend van zijn werk met o.a. Little Steve & the Big Beat, CC Jerome, Nikki Hill, Rusty Pinto, Nick Curran.
Evert Hoedt
Specialist van alles wat laag, diep en groots is. Evert is een fantastisch solist.
Hij is met zijn bariton o.a. te horen op werk van rhythm ‘n blues bands als Little Steve & the Big Beat en The Electrophonics.
Rob Geboers
Een van de weinige ter wereld die ‘Het Beest’ hebben getemd; de Hammond B3.
Deze multi-instrumentalist streeft er altijd naar om zijn muziek zowel een menselijk als een ultramodern randje te geven. Dat bewees hij al eerder bij Mrs Hips, Revolvers, Saxotone Groove Mission en zijn eigen Radio Schnauzer Orchestra.
Andreas Robbie Carree
Een van de meest intense en stuwende rhythm ’n blues drummers in Europa. Speelt de groove altijd alsof het zijn laatste is. Bekend van o.a. King Mo, Mr. Boogie Woogie en Slim Robin Band.

Om de Horizon te verbreden en na een stilte van drie jaar komt de Tinez Roots Club met dit album Have You Heard?!, Alle dertien zijn goed!