<script> <style>
HBF(Holland Blues Festival Grolloo - 13/14/15 Juni 2024  Crossroads Festival Bonn(BRD) Ledffoot - 10/05/2024 - Olst • Bluespeer 17 18 19 MEI '24 • NOT THE ROLLING STONES (UK) - zondag 26 mei 2024 Heino • Jam-Session Heino 21 April/12 Mei 2024 • THE MUDD FOOTE (USA) | zaterdag 14 september Heino • SUGARIFF, funky rockband uit Arnhem | zaterdag 09 november Heino •

Eerste namen onder aan de berg Festival Hellendoorn

image

Marco Borsato

Marco Borsato is weer helemaal terug en misschien wel populairder dan ooit. Marco zit in een fase waarin de relativering het wint van de scoringsdrift. Dat betekent niet dat het heilige vuur minder fel brandt. Integendeel. Het laatste album Evenwicht laat horen dat Borsato onverminderd passioneel muziek aan het maken is. ……………

“Het plezier en de passie zijn weer de hoofdmoot. Evenwicht is het resultaat van het hart open durven te zetten. John Ewbank en ik hebben genoeg grond onder onze voeten om dat te doen. Als je durft los te laten, schuiven de grenzen vanzelf op. Dan ligt de wereld, ook in muzikaal opzicht, voor je open.”
Live kent Marco Borsato bijna geen gelijke in Nederland. En dat is niet zo gek met een setlist die volstaat met alleen maar klassiekers.

Marco Borsato & Band4 Marco Borsato & Band10 Marco Borsato & Band12

Nielson

Weinig artiesten hebben in zo'n kort tijdsbestek zo veel bereikt als Nielson. Met een debuutalbum dat op #2 in de hitlijst binnenkwam, enorme hits, gouden én platina awards, optredens in poptempels zoals Tivoli en Paradiso en het voorprogramma verzorgen van Guus Meeuwis, shows op grote festivals: Nielson is niet meer weg te denken uit de Nederlandse popmuziek. Zijn singles ‘Beauty & The Brains’ en ‘Hoe’, die allebei drie keer platina behaalden, en de platina samenwerking met Bløf op het nummer ‘Mannenharten’ waren allen erg succesvol.

Caro Emerald groeide in korte tijd uit tot een hedendaags fenomeen. Met haar debuutalbum brak ze door in Nederland en ver daarbuiten. Ze ontving talloze prijzen en trad op voor vele uitverkochte zalen. Tijdens haar zegetocht door Europa werd de basis gelegd voor het tweede album ‘The Shocking Miss Emerald’. In 2015 verscheen de single ‘Quicksand’, een voorproefje van nieuw werk dat dit jaar zal uitkomen. Uiteraard zullen klassiekers als Back It Up, A Night Like This en That Man niet ontbreken.

Map picture

Geen opmerkingen: