woensdag 20 september 2017

Concert: The U2 Tribute – 25 november – Nicolaaskerk Heino

Concert: The U2 Tribute – 25 november – Nicolaaskerk Heino Op 25 november treedt The U2 Tribute op. Dit optreden zal plaatsvinden in de Nicolaaskerk. Dit is niet zo maar een U2-tribute band, het is de meest ervaren U2-Tributeband van Europa. Al meer dan 15 jaren levert deze band absolute topkwaliteit als het gaat om de muziek en de show van U2. Meer dan 250 optreden hebben zij op hun naam staan! Een 2 uren durende liveshow met louter
hoogtepunten uit het repertoire van de Ierse superband U2. Opzwepende meezingers, afgewisseld met krachtige rocknummers en prachtige ballades. Geweldig dus dat deze band komt optreden in Heino, voor de echte liefhebbers!

Zaterdag 25 november, kerk open om 19.30 uur, aanvang voorprogramma 20.00 uur, aanvang optreden The U2 Tribute 21.00 uur. Wees op tijd, mis geen seconde van de show! De voorverkoop start op zaterdag 28 oktober bij de Smulbaai Heino en Schulten Lederwaren Raalte. De kaarten kosten in de voorverkoop €17,50 en aan de kassa €22,50.

Datum: 25 november 2017
Aanvang: 20.00 (voorprogramma) / 21.00 uur (hoofdact)
Locatie: Nicolaaskerk Heino
Prijs: €17,50 (vvk) / €22,50 (kassa)

 Info:
The U2 Tribute is de meest ervaren U2-Tributeband van Europa. Al meer dan 15 jaar levert deze band absolute topkwaliteit als het gaat om de muziek en de show van U2.

Met meer dan 250 optredens als bagage, voor publiek variërend van 150 tot 15.000 bezoekers en internationale shows in o.a. Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Malta.

Hoewel deze band zich al ruimschoots heeft bewezen wil ze toch elk optreden opnieuw haar publiek veroveren met alle passie, kwetsbaarheid, melancholie en energie die de live- shows van U2 zo bijzonder maken.

De kracht van deze band is dat ze elk optreden benaderen alsof het hun laatste is...

Uitgegroeid tot wat critici noemen ‘One of the best bands worldwide dedicated to the music of the Irish rockband U2’, biedt The U2 Tribute een twee uur durende liveshow met louter hoogtepunten uit het repertoire van de Ierse superband U2; De vier muzikanten zetten de muziek van U2 neer op een natuurgetrouwe manier, met veel respect voor het origineel . In een dynamische liveshow waarin opzwepende meezingers worden afgewisseld met krachtige rocknummers en prachtige ballades.

The U2 Tribute speelt daarbij met verschillende thema’s en showelementen uit de oorspronkelijke U2-shows, waarbij ruimte blijft voor spontaniteit en interactie met het publiek.

U2 staat bekend om haar unieke sound en The U2 Tribute weet dit geluid als geen andere band op overtuigende manier neer te zetten. Al meer dan 15 jaar!
Meer info: www.u2tribute.nl