zaterdag 30 september 2017

Concert: Westcoast Dinner op 15 oktober - Even een herinnering

Even een herinnering voor het Westcoast Dinner op 15 oktober en een behoorlijke wisseling van musici, maar allesbehalve een verslechtering!

Net als beide afgelopen jaren steekt mijn favoriete restaurant De Bagatelle in Raalte weer haar nek uit. Wederom zal een gelegenheidsband die bestaat uit louter muzikale zwaargewichten op de zondag 15 oktober een optreden bij De Bagatelle verzorgen. Het gezelschap brengt zonnige Amerikaanse Wescoast-muziek.

De gasten kunnen tussendoor genieten van een heerlijk 3-gangen ‘Westcoast Dinner’.

De band die in grote lijnen gelijk was aan die van vorig jaar is door diverse verplichtingen (ja zo gaat dat…) behoorlijk veranderd. Lo van Gorp heeft andere verplichtingen waar hij niet onderuit kan. Dat lijkt in 1e instantie jammer, maar het goede nieuws is dat een van mijn helden, Julian Thomas, nu mee doet. Julian heeft 3 spectaculair goede Westcoast CD’s gemaakt en zal o.a. ook een aantal van zijn schitterende songs live doen. Heb hem zondag aan het werk gezien in Tilburg met een van de mooiste liedjes die ik ken van Richard Page (zanger van Mr. Mister) en met nagenoeg dezelfde band als die van 15 okotber. Steen- en steengoed!. Die song gaat hij nu ook spelen. De band bestaat verder uit zanger Baer Traa, zangeres Merel Koman, toetsenist Eric van de Bovenkamp (Marco Borsato), percussionist Martin Verdonk (o.a.  Santana, Prince, Lionel Richie, Nick & Simon), bassist Johannes Adema (o.a. Motel Westcoast), gitarist Maarten Ouweneel (O’G3NE, Ralph de Jong) en drummer Arthur Lijtens (o.a. Ellen ten Damme en Blowbeat). Ze brengen nummers in de sfeer van Toto, Boz Scaggs, Michael McDonald, Steely Dan en The Eagles.
Ze spelen wederom in de grote Huiskenzaal en het geluid is als altijd in handen van de onovertroffen Lex Amrein.
Zie deze link voor een impressie van vorig jaar
Zie deze link voor wat je o.a. mag verwachten van Julian Thomas (de bassist en de drummer die je hier ziet, spelen nu ook mee)


Inloop is vanaf 16:00 en opwarmsessie is van ca. 16:30 – 17:00 uur. Het diner is van ca. 17.15 – 19:00 uur en het concert is van 19.00 – 20:30 uur.
De prijs van het concert en 3-gangen diner bedraagt 57,50.
Reserveren kan via info@bagatelle.nl of bel 0572-358484.

Ik hoop wederom velen van jullie op 15 oktober te mogen begroeten. Laten we er een feest van maken!