<script> <style>

HBF(Holland Blues Festival Grolloo - 13/14/15 Juni 2024  Crossroads Festival Bonn(BRD) Ledffoot - 10/05/2024 - Olst • Bluespeer 17 18 19 MEI '24 • NOT THE ROLLING STONES (UK) - zondag 26 mei 2024 Heino • Jam-Session Heino 21 April/12 Mei 2024 • THE MUDD FOOTE (USA) | zaterdag 14 september Heino • SUGARIFF, funky rockband uit Arnhem | zaterdag 09 november Heino •

Single releases van V2 Records vanaf 30 April verkrijgbaar zijn.

Single releases van V2 Records, vanaf 30 April  allen digitaal verkrijgbaar zijn.
www.v2benelux.com

Sam_Renascent Sam Renascent - Morphine

Morphine is de tweede single van de Kongolese/Belgische self-made man Sam Renascent. De afgelopen maanden heeft Sam samengewerkt met de Britse platinum producer Steve Osborne en Pete Hutchings die samen hebben gewerkt met Adele, U2 Placebo, Eblow en vele anderen.

 http://www.v2benelux.com/news/single/sam-renascent-17379


03 PRESS BLAUDZUN sven signe den hartogh Small
Blaudzun - breathe_
breathe_ is de derde single van het nieuwe album _UP_ dat op 6 april aanstaande verschijnt. Dit voorjaar tourt Blaudzun langs diverse Nederlandse clubs en deze zomer is hij onder meer te zien op Pinkpop Festival.
Lauv - Chasing Fire

lauvsingle2018Chasing Fire is de nieuwe single van Lauv. Bekend van de Top 40 hitsingle I Like Me Better, die wereldwijd meer dan vijfhonderd miljoen keer werd gestreamed. Op 20 april is Lauv te zien in een uitverkochte Melkweg in Amsterdam en in augustus speelt hij een show op Lowlands.



http://www.v2benelux.com/news/labels/lauv-releases-brand-new-single-chasing-fire-17936

Cover Matteo Myderwyk - E Minor
Matteo's muziek evolueert continu. Met zijn nieuwe single laat Matteo horen dat hij van alle markten thuis is. Hij bezit het vermogen om uit te voeten te kunnen met een arsenaal aan synthesizers, beat machines en orgels op zoveel mogelijk verschillende manieren en in zoveel mogelijk verschillende venues, verschillend van een festival, tot een club, kerk of concert hal.

 https://fotosbluesrockandmore.blogspot.nl/2018/03/release-matteo-myderwyk-verses-via.html#more



For more information: www.v2benelux.com