<script> <style>

HBF(Holland Blues Festival Grolloo - 13/14/15 Juni 2024  Crossroads Festival Bonn(BRD) Ledffoot - 10/05/2024 - Olst • Bluespeer 17 18 19 MEI '24 • NOT THE ROLLING STONES (UK) - zondag 26 mei 2024 Heino • Jam-Session Heino 21 April/12 Mei 2024 • THE MUDD FOOTE (USA) | zaterdag 14 september Heino • Bluesfestival Hoogeveen Zatredag 14 september• SUGARIFF, funky rockband uit Arnhem | zaterdag 09 november Heino •

JOE BONAMASSA EERT JEFF BECK IN NIEUWE BRITISH BLUES EXPLOSION LIVE VIDEO


www.mascotlabelgroup.com
joebonmassabritschJOE BONAMASSA EERT JEFF BECK IN NIEUWE BRITISH BLUES EXPLOSION LIVE VIDEO

BRITISH BLUES EXPLOSION LIVE IS OP 18 MEI VERKRIJGBAAR OP
CD/DVD/BR & VINYL VIA MASCOT LABEL GROUP



Met verbluffende uitvoeringen van de muziek van legendes als Eric Clapton, Jeff Beck, Jimmy Page en meer.
Joe Bonamassa brengt op British Blues Explosion Live een ode aan de gitaarhelden van de Britse blues, en daarop mag Jeff Beck natuurlijk niet ontbreken.

Joe Bonamassa noemt Jeff Beck de grootste rockgitarist ooit, en hier kan je het eigenlijk alleen maar mee eens zijn. Jeff Beck is een genie op de gitaar. Vanaf zijn begindagen met The Yardbirds tot The Jeff Beck Group en zijn solocarrière. Van de Britse bluesgitaristen is het moeilijk om iemand te vinden die avontuurlijker is dan hij. Joe is vooral gecharmeerd van het vroege werk van The Jeff Beck Group, toen hij met niemand minder dan Rod Stewart en Ronnie Wood het podium deelde. Het kon niet anders dan dat er ook een aantal songs van dat oeuvre in The British Blues Explosion show zouden eindigen.

Joe Bonamassa's liefde voor de Britse blues vormt de kern van zijn muzikale inspiratie; en, voor de eerste keer, was hij met deze onvergetelijke show in staat om een speciaal eerbetoon te brengen aan de Britse gitaristen die hem inspireerden


British Blues Explosion Live bevat songs van niemand minder dan Eric Clapton, Jeff Beck en Jimmy Page en geweldig bonusmateriaal, zoals een uitvoering van "Taxman" Live in de Cavern Club, de British Blues Explosion Explained door Mick Wall en een fotogalerij van de British Blues Explosion UK Tour.

British Blues Explosion Live komt op vrijdag 18 mei uit op CD / DVD / Blu-Ray & 3LP (zwart / rood, wit en blauw) via Mascot Label Group in Europa en J&R Adventures in Noord-Amerika.


Tracklist

1. Beck's Bolero / Rice Pudding
2. Mainline Florida
3. Boogie With Stu
4. Let Me Love You Baby
5. Plynth (Water Down The Drain)
6. Spanish Boots
7. Double Crossing Time
8. Motherless
9. SWLABR
10. Tea For One / I Can't Quit You Baby
11. Little Girl
12. Pretending
13. Black Winter / Django
14. How Many More Times

For further information please contact Dennis Wechgelaar
dennis@mascotlablegroup.com

www.mascotlabelgroup.com